• Uncategorized 31.01.2017
  Innlegg sponset av STK Finans.

  Norge er jo, tross alt hvis vi skal være ærlig, stort sett bestående av grisgrendte strøk. Det vil i hvert fall byfolket hevde, og Balestrand er vel i så måte intet unntak. Men hva er det som gjør at folk velger å bo slik?

  Det er naturligvis mange årsaker til akkurat dette og forskjellige faktorer vil være viktig for forskjellige mennesker. Å ha arbeid der man bor er for mange en aldri så liten velsignelse, og det å slippe å pendle noe nevneverdig er naturligvis en fordel. Mange velger også å starte opp sin egen business gjennom å sikre seg et lån som kan brukes til det meste. (Representativt låneeksempel: eff.rente 17,89%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 900, totalt 96.030.)

  Her kan det være snakk om å kjøpe produksjonsutstyr til en liten bedrift, eller noen vil kanskje velge å investere pengene i finans og jobbe hjemmefra. Det å kunne jobbe hjemme fra sin egen bolig er noe svært mange drømmer om og det er faktisk slik at det er mange som har denne muligheten – det gjelder kort og godt bare å være kreativ.

  Det er jo en kjensgjerning at det ligger mye penger innen finans, og som vi nevnte så er jo det en mulighet som gjelder også for de menneskene som bor ‘på bygda’. I så måte ønsker vi å trekke frem det som kalles for cfd handel på nett, og dette er noe som er veldig interessant. Her kan man investere forholdsvis små summer og få forholdsvis stor avkastning – på kort tid.

  Dette temaet kan du lese mer om her hvis du er interessert i den slags.

  Men tilbake til temaet: ofte er det slik at de som ønsker å bo på litt mindre steder er mennesker som er vokst opp nettopp på slike steder. Kjennetegnet ved disse er at de ofte ser positivt på det å ikke bo i byer, og verdsetter da som regel både stillhet, ro, natur og slike ting. Det er jo også mange som er lei av bylivet og som rett og slett ønsker å slå seg til ro i mer roligere omgivelser, og da er steder som dette en fantastisk oase!

  Å bo grisgrendt har sine utfordringer, men det har jaggu sine positive sider også!

  Posted by admin @ 10:56 am