• Uncategorized 02.10.2015

    At vi har blitt et folk som er ekstremt glad i å reise og oppleve verden er det ingen som helst tvil om, og det kan til og med hende at vi har nevnt det tidligere her på våre sider. Det hindrer oss imidlertid ikke i å komme med en litt annen vinkling på dette. Har du noengang vurdert å dele dine opplevelser med andre mennesker som deler din interesse for reiser og opplevelser?

    Hvis ikke så vil vi virkelig anbefale dette, og det vi snakker om er naturligvis ikke Facebook! Alle deler jo sine ting gjennom Facebook, men for å være ærlig så er det jo veldig begrenset for hva man kan tilby leserne sine der. Det vi snakker om er en skikkelig blogg hvor du kan redigere sidene på et ordentlig vis og tilby dine lesere en helt annen opplevelse – og dessuten begrenser du det ikke bare til dine nærmeste venner og bekjente. Følger du linken vi har lagt ut her i artikkelen så finner du litt interessant lesning om nettopp dette, og det er det vi ønsker å ta opp i denne saken også.

    Ved å kjøpe deg din egen nettside har du en strålende mulighet til å gi dine lesere på nett en helt spesiell opplevelse. Du har full redaksjonell frihet, som det så pent heter, og kan bruke det designet du måtte ønske. Vi var innom Facebooks begrensninger, men vi er samtidig nødt til å ta opp Facebooks fantastiske muligheter i samme åndedrag. Du kan lage en egen Facebook-side som tilhører nettsiden din, slik at folk som ønsker det har muligheten til å følge deg der. Da legger du på en måte ingen begrensninger til familie og venner, og alle som vil kan da følge dine oppdateringer.

    Gjør en god jobb med skriving og bilder og du vil plutselig få oppleve at du vil få mange lesere, og det vil gi deg inspirasjon til å jobbe enda bedre med ditt produkt! Det er tross alt utrolig morsomt å kunne dele det man har opplevd!

    Posted by admin @ 4:57 am