• Uncategorized 23.03.2016

  Hvis du er ute og flyr mye eller bruker kredittkort aktivt når du handler, så burde et kredittkort som gir deg bonuspoeng være et aktuelt valg. Et eksempel på dette kan være Eurobonus-kortet som SAS kjører.

  På generelt grunnlag kan vi si at man skal være smart når man velger hvilket kredittkort man skal ha for det er en god del penger å spare på dette. Som sagt finnes det bonusordninger på en rekke kredittkort og dette kan man utnytte til egen vinning hvis bruken er bevisst. De forskjellige bonusprogrammene spenner over et vidt spekter og mens enkelte kort sørger for rabatter når du fyller drivstoff, vil andre igjen kunne gi deg cashback når du shopper i utvalgte butikker. Det er derfor ikke bare selve kortet som er viktig men også hvordan du bruker det.

  Det aller viktigste er naturligvis at du betaler tilbake alt det du har brukt på kortet før den rentefrie tidsperioden er over for hvis du begynner å betale renter på det du har brukt så er plutselig beløpet du har spart på å bruke kortet forsvunnet. Dette er det essensielt at du er observant på.

  En smart måte å bruke et kort på vil derfor være å betale med kredittkortet og deretter logge inn på nettbanken og overføre penger fra din lønnskonto til det aktuelle kortet. På denne måten har du hele tiden kontroll på pengeflyten slik at du unnslipper å betale renter.

  Som sagt er det mye å hente når du skal ut og fly og det er bestandig kjekt å kunne bruke bonuspoengene dine når du skal bestille nye reiser ved en annen anledning. Flyr du tilstrekkelig mye har du plutselig en hel tur tilgjengelig, og det føles bestandig bra. Bruk derfor tiden godt når du skal velge et kort og kikk deg rundt på markedet for å se hva som tilbys!

  Posted by admin @ 7:02 am