• Uncategorized 08.09.2014

  Nordmenn er som kjent glade i å campe og det er mange som faktisk tar en Norgesferie enten med bobil eller campingvogn – og til dere: hjertelig velkommen til Balestrand!

  Noe mange opplever når de skal på camping til forskjellige bygder er manglende informasjon, og derfor har vi opprettet denne siden som har litt enkel informasjon som du/dere kan benytte dere av.

  Parkering

  Det er ikke anledning til å parkere campingbiler eller vogner natten over på noen av de parkeringsplassene som er i sentrum av Balestrand. Det er begrenset med parkeringer og vi ber derfor at våre besøkende kontakter en av bygdas campingplasser.

  Sjøtun Camping, Balestrand

  Campingalternativer:
  * Sjøtun Camping
  På Sjøtun Camping har man muligheten til å tømme toaletter samt at det finnes et servicebygg som inneholder både dusj og vaskerom.

  * Esefjorden Camping

  * Veganeset Camping

  Det er også et servicebygg som er tilknyttet Balestrand småbåthavn og her har man både dusjrom og vaskerom. Ta gjerne kontakt med turistinformasjonen for å få inngangskode og betaling.

  Søppel

  Har du behov for å kaste glass, flasker og liknende ber vi om at du bnytter deg av glasscontainteren som beinner seg ved brannstasjonen, og denne finner du 100 meter Balehaugen (der hvor statuen av Kong Bele står).
  Glaskontainar:

  Posted by admin @ 4:08 pm