• Uncategorized 01.04.2015

  Vi er utrolig imponerte over hva man har fått til på Vossevangen i Voss kommune i løpet av de siste 10-15 årene og det er helt nydelig å se at det finnes slike ildsjeler og kreative samfunn like utenfor stuedøren her i Balestrand. Ja visst er det i et annet fylke, men vi må allikevel få lov til å skryte over det man har fått til der!

  Det er naturlig at man trekker frem Ekstremsportveko på Voss ettersom dette har blitt kommunens aller sterkeste trumfkort når det kommer til å markedsføre seg i både inn- og utland, og nettopp dette med at de har fått et så godt rykte for ekstremsport også i utlandet er veldig spesielt. Målrettet arbeid og et glitrende produkt har utvilsomt sørget for det! Arrangementet har blitt en så stor suksess at det drar til seg adrenalinjunkier fra hele verden og når en slik gjeng samles for å gjøre det de liker aller best er det ingen tvil om at også resultatet blir helt ekstremt.

  Fra arrangementets side har man vært dyktige til å legge ut videoer som viser dagene under ett men også dagsrapporter underveis i arrangementet. Dette sørger for at alle de som er der kan mimre tilbake til dagene de har opplevd og alt det ekstreme som har blitt utført. Disse videoene holder også meget høy kvalitet og er glitrende PR for Voss kommune.

  Når man i tillegg har ambassadører som selveste Kari Traa, som er selve symbolet på livsglede, energi og mot, er det ingen tvil om at nærområdet der sitter på fantastiske ressurser – både i form av natur og mennesker.

  Ønsker du en sjelsettende opplevelse vil vi derfor anbefale at du oppsøker Ekstremsportveko i år for å få en passelig påfyll av ‘imponasje’ og spenning! I videoen under ser du for eksempel hva arrangementet hadde å by på i 2013!

  Posted by admin @ 5:53 am