• Uncategorized 09.06.2016

  Vi har allerede nevnt det i en tidligere artikkel, men vi sier det igjen: mange nordmenn dropper sydenturen i år og årsaken til det er helt enkel: folk er engstelige for urolighetene i utlandet, og dette har spesielt Egypt og Tyrkia fått merke.

  Norge blir et stadig mer aktuelt ferieland for mange og det er faktisk ikke så dumt, for én ting er sikkert: de flotte stedene i Norge ligger som perler på en snor! I denne artikkelen skal vi faktisk slå et aldri så lite slag for Stavern! Stavern ligger i Vestfold fylke, som du kanskje allerede visste, og for å komme deg dit må du først komme deg til Larvik før du deretter vender snuten sørover. Helt ut mot havet finner du denne herlige småbyen som har hele 200 dager i året med sol! Slå den! Det er som en liten miniriviera der, og det er en svært populær plass på sommerstid.

  Det bor ca. 4000 mennesker der, men på sommeren strømmer det altså til med turister fra både nabobyene, men også fra andre steder i Norge og utlandet. Faktisk er plassen så attraktiv at mange nok kunne tenke seg å slå seg ned der – noe boligprisene også gjenspeiler.

  I løpet av sommeren arrangerer stedet noe som kalles for Happy Days og da er det virkelig liv og røre i Stavern. Da er det konserter og massevis av andre underholdende arrangementer som foregår, og vi kan rett og slett bare komme med én enkelt anbefaling: ta turen dit og opplev skikkelig god stemning!

  Hvis du ønsker mer informasjon om Stavern så kan du enkelt finne det ved å klikke på lenken vi har lagt ved. Der er det mye nyttig å finne, og som sagt vil du bli overrasket over hvor mye dette lille idylliske stedet har å by på! Ta en tur dit og opplev en ekte småby selv da vel!

  Posted by admin @ 9:35 am