• Uncategorized 29.10.2015

    Vi må få lov til å skryte litt av andre steder her i landet og ettersom Bergenstraktene ikke er så himla langt unna, så velger vi denne gangen å slå et lite slag for dem.

    Bergen og områdene rundt er såvisst ikke bare en by, men det er også massevis av muligheter til spennende fritidsaktiviteter! Du vil kanskje ha bevis på denne påstanden, og det skal du naturligvis få! Nettsiden Closetobergen.no er bevist godt nok, om vi må få si det selv, og denne siden understreker i aller høyeste grad mangfoldet i Bergen og spesielt de nærliggende turområdene og mulighetene som finnes der.

    Disse nettsidene er, når sant skal sies, en virkelig god ressurs som gir deg utrolig mye god informasjon om hva du kan ta deg til hvis du er interessert i friluftsliv og befinner deg i områdene omkring Bergen. Vi kan trekke frem 7-fjellsturen, Fisketur til Grimevatnet, ørretfiske i Hatlebakkstemma, den obligatoriske fotturen til Ulriken, Sykkel- og fisketur til Kalandsvannet og mye mye mer.

    I tillegg til dette finner man også generelle turtips som det kan være greit å sette seg inn i før man legger avgårde, og spesielt én artikkel har fordypet seg innenfor dette med mat. Alt i alt en veldig god og informativ side som vi har lyst til å rette litt skryt til. Og når det er sagt: man kan jo ta en kort biltur ut av Bergen i nærmest alle retninger for så å få oppleve nesten ubegrenset med friluftsliv. Det er jo nettopp dette som er selve premien med å bo i Norge. Uansett hvor sentralt du bor så har du skogen, marka og fjellet bare en kort bit unna.

    Posted by admin @ 7:51 am