• Uncategorized 07.07.2015

    Ble det bare tull med sommerferien i år eller har du allerede satt det nye mål for neste år? Kanskje vil den kommende ferien koste mye penger? Da kan det være smart å starte sparingen allerede i dag, for er du godt forberedt kan du virkelig bruke tiden i ferien til å nyte opplevelsene og ikke tenke på penger hele tiden.

    Vi anbefaler deg til å fikse et budsjett så kjapt som mulig og med dette som hjelpemiddel skaffe deg en god oversikt over hvilke inntekter og utgifter du har. Du vil da kunne beregne hvor mye du kan spare hver måned for å komme i mål med ferien for 2016, og rett og slett sette i gang. Har du behov for mer penger for å klare å finansiere drømmeferien? Da kan vi gi deg et lite tips som du kan dra nytte av og som kan gi deg ekstra penger på kontoen. Eier du din egen bolig og kanskje har betalt ned på den over flere år? Det du da kan gjøre er å refinansiere boliglånet ditt og dermed få bedre renter. Har du et lån på flere millioner kroner vil selv en liten reduksjon i boliglånsrenter gi ganske merkbare utslag, faktisk kunne utløse innsparinger på omkring 10.000 kroner. Sett av de månedlige beløpet du sparer på feriesparekontoen din, og du har da en knallstart.

    Det er som sagt ekstra godt å være forberedt med penger til neste års ferie og dermed kunne slippe å snu og vende på hver eneste krone. Det er det mange som har prøvd før og det er rett og slett ikke mye kos forbundet med det, og kan like godt føre til diskusjoner og uenighet fremfor hygge og moro. Som sagt: skaff deg den nødvendige oversikten over hvor mye du har å rutte med hver måned og sett til side et lite beløp som er øremerket neste års ferie!

    Posted by admin @ 5:23 am