• Uncategorized 04.09.2015

  Det er mange som benytter noen dager nå på høsten til å skaffe seg litt sårt etterlengtet varme, og dette er noe man neste ikke kan si noe på! Sommeren 2015 var som kjent alt annet enn varm, selv om det ble noen uker til slutt i august hvor vi fikk kjenne litt på heten fra den store gule skiven på den blå himmelen. For mange var vel dette litt for lite litt for sent, og det er ingen tvil om at sydenturene går unna hos reisebyråene.

  Mange har altså en ferieuke igjen som de må benytte seg av og flere tar altså liten pust i bakken på høsten for å lade batteriene med litt deilig varme. Dette har vi veldig stor forståelse for og hvis du er en av dem som går og teller på knappene så har vi bare én ting å si: gjør det! Det er nemlig flere gode grunner til å ta en liten sydentur på denne tiden av året!

  Reiser du avgårde nå får du for det første en temperatur som ikke er for varm – for nettopp dét er det mange som tar turen midt i sommerferien som opplever. Stekende hete kan faktisk bli litt for mye av det gode og mange velger derfor tidlighøsten når de skal ut på den etterlengtede turen sin.

  I tillegg er trykket betydelig mindre. Med dette mener vi at antallet turister er kraftig redusert og man får derfor ikke følelsen av å være blant sild i tønner når man går langs gatene. Skolene har nettopp begynt og antallet barnefamilier på tur er naturligvis mange færre.

  Som om ikke det var nok: mange plasser er badevannet nå ekstra varmt etter en lang og stekende varm sommer, og å vasse ut i bølgene nå er nesten som å ta en varm og deilig dusj hjemme.

  Nei, er det egentlig noe å vente på?

  Posted by admin @ 5:04 am